Ilmanvaihto­palvelujen asiantuntija palveluk­sessasi

Virranta-yhtiöt on kotimainen, kokonaisvaltaisiin ilmanvaihtopalveluihin erikoistunut yritys. Olemme alan johtava asiantuntija, joka tutkii, konsultoi ja urakoi paremman sisäilman puolesta. Tavoitteemme on tuottaa kiinteistöihin kustannus- ja energiatehokkaita ilmanvaihtoratkaisuja asiakas huomioiden.

Laadukas, luotettava, kokenut ja asiakas­lähtöinen

Laadukas palvelu syntyy luotettavasta toimijasta, kokeneesta henkilöstöstä, asiakaslähtöisestä toimintaperiaatteesta ja ajanmukaisista työvälineistä. Olemme alalla pitkään toiminut ja tunnettu yritys, jolla on laaja yhteistyöverkosto. Olemme ansainneet asiakkaiden luottamuksen täyttämällä asiakaslupauksemme. Resurssien hallinta, asiakasnäkökulman huomioiminen ja kattava raportointi ovat osa luottamustekijöitä.

Yrityksemme voimavara on sitoutunut, palvelualtis ja asiantunteva henkilöstö. Henkilöstömme asiantuntijuus perustuu jatkuvaan koulutukseen. Pidämme yllä henkilöstömme hyvinvointia varmistamalla motivoivan työilmapiirin ja turvalliset työskentelyolosuhteet. Käytössämme ovat myös parhaat tarkastus- ja puhdistuskalustot alan huippu valmistajilta. Vuosien myötä tehokkaaksi kehittynyttä toimintamalliamme tukevat myös käytössämme olevat järjestelmäratkaisut.

Ota yhteyttä