Ilmanvaihto­palveluiden asiantuntija 

Pyydä meiltä tarjous

Virranta-yhtiöt on kokonaisvaltaisiin LVIS- ja rakennuspalveluihin erikoistunut yritys. Erikoisalaamme ovat monipuoliset ilmanvaihtopalvelut sekä alan asiantuntijuus. Tarjoamme myös laadukkaat nuohouspalvelut.

Virranta-yhtiöt on 1992 perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on jatkuva kehitys ja tyytyväiset asiakkaat. Olemme alan johtava ilmanvaihdon asiantuntija, joka tutkii, konsultoi ja urakoi paremman sisäilman puolesta. 

Luotettava alan asiantuntijayritys

Laadukas palvelu syntyy luotettavasta toimijasta, kokeneesta henkilöstöstä, asiakaslähtöisestä toimintaperiaatteesta ja ajanmukaisista työvälineistä. Olemme alalla pitkään toiminut ja tunnettu yritys, jolla on laaja asiantuntemus. Resurssien hallinta, asiakasnäkökulman huomioiminen ja kattava raportointi ovat osa luottamustekijöitä.

Yrityksemme voimavara on sitoutunut, palvelualtis ja asiantunteva henkilöstö. Henkilöstömme asiantuntijuus perustuu jatkuvaan kehittymiseen ja osaamisen kartuttamiseen. Pidämme yllä henkilöstömme hyvinvointia varmistamalla motivoivan työilmapiirin ja turvalliset työskentelyolosuhteet. Käytössämme on myös laadukas kalusto alan huippuvalmistajilta. Vuosien myötä tehokkaaksi kehittynyttä toimintamalliamme tukevat myös käytössämme olevat järjestelmäratkaisut.

Katso yhteystietomme