LVI- ja rakennusalan moniosaaja

Pyydä meiltä tarjous

Virranta-yhtiöt on kokonaisvaltaisiin LVIS- ja rakennuspalveluihin erikoistunut yritys. Erikoisalaamme ovat monipuoliset ilmanvaihto- ja sisäilmapalvelut sekä nuohous. Tarjoamme myös palokatkopalveluita suunnittelusta urakointiin saakka sekä toimimme CG-PROFESSIONAL palokatkotuotteiden jälleenmyyjänä. Palveluihimme kuuluu myös rakennus- ja saneerauspalvelut.

 

Virranta-yhtiöt on 30-vuotias perheyritys, joka tarjoaa palveluita Kuopiosta koko Suomen alueelle. Ilmanvaihdon ja sisäilman erikoisammattiosaaminen on vahvuutemme. Myös pitkä kokemus alalta ja vahvat referenssit, myös erikoisista ja haastavista kohteista, ovat kasvattaneet osaamistamme ja kehittäneet toimintaamme. Olemme asiakaslähtöinen yritys, jolta saat luotettavaa ja laadukasta palvelua omiin tarpeisiinne. 

 

Luotettava alan asiantuntijayritys

Laadukas palvelu syntyy luotettavasta toimijasta, kokeneesta henkilöstöstä, asiakaslähtöisestä toimintaperiaatteesta ja ajanmukaisista työvälineistä. Olemme alalla pitkään toiminut ja tunnettu yritys, jolla on laaja asiantuntemus. Resurssien hallinta, asiakasnäkökulman huomioiminen ja kattava raportointi ovat osa luottamustekijöitä.

Yrityksemme voimavara on sitoutunut, palvelualtis ja asiantunteva henkilöstö. Henkilöstömme asiantuntijuus perustuu jatkuvaan kehittymiseen ja osaamisen kartuttamiseen. Pidämme yllä henkilöstömme hyvinvointia varmistamalla motivoivan työilmapiirin ja turvalliset työskentelyolosuhteet. Käytössämme on myös laadukas kalusto alan huippuvalmistajilta. Vuosien myötä tehokkaaksi kehittynyttä toimintamalliamme tukevat myös käytössämme olevat järjestelmäratkaisut.

Katso yhteystietomme